Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rólam

2009.11.24

   SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM AZ OLDALAMON !

 

 

en15.jpg  Csikainé Holoda Edit vagyok

    diplomás természetgyógyász:

fülakupunktúrás addiktológus és akupresszőr;

    addiktológiai konzultáns;

 tibeti hangtál-terapeuta 

ének-zene  -  karvezető tanár

A természet és a testi-lelki-szellemi egészség  megőrzése életemnek elválaszthatatlan része, nem lehet időben behatárolni, mikor is kezdődött.  Az ezoterikus irodalom, a pszichológia, a lélek és a test egysége, az spirituális útkeresés mindig is velem volt, ma is velem van, szerves részemet képezi. 1994-ben végeztem agykontroll tanfolyamot, utam első állomásaként a természetgyógyászat felé. A fülakupunktúrás addiktológus és akupresszőr szakvizsgáim után természetgyógyászként is fontosnak tartom az állandó tanulást, önfejlesztést. 2010-ben végeztem a SE ETK  addiktológiai konzultáns képzésén, hogy minél jobban tudjam segíteni a hozzám forduló szenvedélybeteget és családtagjaikat. Nagyon fontosnak tartom az emberek segítését saját egészségmegőrző törekvéseikben is. Hogy a gyermekeknél  is minél kisebb korban    beépülhessen az életükbe és mindennapossá válhasson az önkezelés, egy egészséges életmódú szemlélet, a Thai Masszőrök Magyarországi Egyesületének tanfolyamán Baranyi  Áginál tanultam  Thai bébi és gyermek masszázst is.

Jelenleg is tanítok egy általános iskolában ének-zene - karvezető  szakos tanárként és vezetem a volt tanítványaimból alakult Filiae Solaris Kórust.

Első hallás után beleszerettem a tibeti hangtálak hangjába,  Balla Tibor természetgyógyásznál végeztem a Balla-féle tibeti zengőtál tanfolyamon Kecskeméten, ahol megtanultam a hangtálak terápiás lehetőségeit, ami kimeríthetetlen, és gyönyörű. Közben elkezdtem prananadizni, ami szintén nagy kihívás, gyógyítás, öngyógyítás, egy újabb kapu, amin belépve a megismerés, a felismerés tárul elém.   Azt gondolom, nem a véletlen vezérelt el addig a pontig, hogy elkezdjem tanulmányaimat  a természetgyógyászat területén és ma természetgyógyászként segítsem a hozzám fordulókat.