Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MERIDIÁNMASSZÁZS

A meridiánok az akupunktúrás pontokon keresztül stimulálhatók masszírozhatóak a legjobban, de simító hosszanti masszázzsal is végig kezelhetjük a vezetékeket. A masszázs során a csí áramlásának visszaállítása a cél, mely után a kliens egy sajátos kellemes érzést tudhat magáénak és ez kihat az egész közérzetére. Ez a masszázs nem hasonlítható a svéd a reflex masszázsokhoz,   teljesen egyedi és különleges. Itt nem lesz fáradságérzés csak egy teljes feltöltődés, mely során könnyebb koncentráció, teljesítőképesség  tapasztalható.

 

Milyen hatások várhatóak a kezelések után?
A meridiánok mentén található akupresszúrás pontok fájdalmassá válnak a belső szervek megbetegedései esetén, melyek kezelésekor a fájdalom mind a pontban, mind pedig a szervben megszűnik.

 

A kezelések nemcsak a fájdalmat szüntetik, hanem növelik a vitalitást és a megterhelésekkel szembeni ellenálló képességet.

 

Az akupresszúrás masszázs erősíti az izomzatot a karon és a lábon. Atléták és súlyemelők teljesítőképessége növekedett az akupresszúrás masszázs után, a kezelés nagyobb fizikális erőt adott a sportolóknak.

 
 

Az akupresszúrás pontok kezelése azonban nem minden esetben ad azonnali érezhető javulást, több kezelés szükséges a felépüléshez. Előfordulhat, hogy a harmonizálás a sokadik kezelés után jelentkezik a szervezet egészének állapotában. Az egészség megőrzésére ajánlatos a rendszeres masszázs heti 1 alkalommal.

 

Az akupresszúrás masszázst sokszor lelki-mentális problémák miatt alkalmazzák. Az akupresszúrás masszázs

           . növeli a stressztűrő képességet

           .a lelki fittséget és

          . az érzelmi kiegyensúlyozottságot

          . visszaadja és megőrzi az egészséget

 

Az akupresszúrás masszázs a nyugati masszázsoktól eltérő szemlélete miatt lehetővé teszi, hogy a betegségeket megelőzhessük, a kóros folyamat továbbfejlődését gátoljuk, ugyanakkor erősítjük a regeneráló, feldolgozó, kiválasztó szervek működéseket. Az akupresszúrás masszázs a modern wellnessterápiák egyik jellegzetes jótékony területe.

 

Kinek ajánljuk?
Tulajdonképpen mindenkinek az egészség megőrzés érdekében, viszont nagyon ajánlott a tartós stresszben élők, emésztési, nőgyógyászati panaszokkal és fejfájással küszködők, legyengült immunrendszerűek, lábadozók számára, de jelentősen mérsékeli a hátizom- és a gerincpanaszokat is, növeli a láb energiáját és erejét.

 

A meridián masszázs egyik kiemelt és egyéni változata  a fejmasszázs, melynek kiváló fejfájás csillapító hatása van.